Menu

Actieve uitjes op de Veluwe

Je wilt een actief uitje met je familie, vrienden, vriendinnen of collega’s in hartje Nederland? Nijsink Uitjes verzorgt de leukste actieve uitjes op de Veluwe. Combineer je rit op een gereviseerde solex of rally met een echte 2CV (lelijk eendje) bijvoorbeeld met handboogschieten, boerengolf of een van de andere originele activiteiten.


Actieve uitjes

Veel plezier, gezelligheid en een stuk vrijheid. Dat staat bij onze actieve uitjes voorop. Je kunt daarom bij ons kiezen uit een compleet en steeds wisselend aanbod van actieve uitjes op de Veluwe. Boek eenvoudig een extra activiteit bij je toch al uitdagende solexrit of eendenrally. Ook bij slecht weer kun je bij ons kiezen uit diverse actieve (binnen)activiteiten.
 
Het volledige overzicht van al onze activiteiten en arrangementen, inclusief prijzen en mogelijkheden vind je op de pagina Uitjes. Je kunt daar ook direct een actief uitje aanvragen.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!
 
Onze actieve uitjes op de Veluwe zijn geschikt voor groepen van minimaal 4 tot maximaal 70 personen.


Actief op de Veluwe

De prachtige natuur, de dichtbegroeide bossen en de uitdagende zandverstuivingen van de Veluwe lenen zich uitstekend voor actieve uitjes, het hele jaar door. De Veluwe ligt in de provincie Gelderland en is vanuit de Randstad binnen een uur te bereizen. Het is ook een van de grootste, mooiste en meest veelzijdige natuurgebieden van Nederland.
 
Het dorpje Elspeet is een echt karakteristiek Veluws dorp en omringd door bos en heide. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar altijd veel te doen en te beleven is.