Menu

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Zoek je een origineel bedrijfsuitje met veel plezier, gezelligheid en een stukje vrijheid? Bij Nijsink Uitjes kun je met jouw collega’s solex rijden of een eendenrally doen. Combineer dit met een van onze vele andere activiteiten en je hebt gegarandeerd een leuk, actief en leerzaam bedrijfsuitje waar je samen met je collega’s nog lang over napraat.


Origineel, leuk en betaalbaar bedrijfsuitje

Huur met je collega’s bij ons een aantal ouderwetse solexen of authentieke lelijke eendjes en ga samen op ontdekkingstocht door de mooie omgeving van de Veluwe. Je zult verstelt staan van wat jullie allemaal tegenkomen.
 
Je kunt deze rit uitstekend combineren met diverse indoor of outdoor groepsactiviteiten, zoals een workshop, maaltijd of het oplossen van breinkrakende puzzels. Een goede samenwerking is hierbij vereist. Veel van de activiteiten kun je het hele jaar en ook prima bij slecht weer doen.
 
Het volledige overzicht van al onze activiteiten en arrangementen, inclusief prijzen en mogelijkheden vind je op de pagina Uitjes. Je kunt daar ook direct een leuk en betaalbaar bedrijfsuitje samenstellen en aanvragen.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!
 
Onze bedrijfsuitjes op de Veluwe zijn geschikt voor groepen van 4 tot 70 personen. Bij referenties vind je de vele bedrijven en organisaties die al hebben genoten van onze uitjes.


Ontdek de Veluwe met je bedrijf

De Veluwe staat bekend om de mooie en gevarieerde natuur, pittoreske dorpjes en de vele mogelijkheden voor leuke activiteiten in elk seizoen. Tijdens een bedrijfsuitje van Nijsink Uitjes ga je dit samen met je collega’s ontdekken en zullen jullie je geen moment vervelen.
 
Vanuit het mooie en karakteristieke dorp Elspeet vertrekken jullie per solex of lelijk eendje en komen jullie langs de mooiste plekken in Nederland, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Tussentijds stoppen jullie op bijzondere plekken voor een van de gekozen activiteiten. Het is gegarandeerd een onvergetelijk bedrijfsuitje.