Menu

Eend of 2CV huren op de Veluwe

Huur nu een eend of 2CV voor een bedrijfsuitje, familiedag, verjaardag, vrijgezellenfeest of om met je gezin zomaar eropuit te gaan op de Veluwe. Een eend huren voor een of meerdere dagen is bij Nijsink Uitjes in Elspeet erg eenvoudig en beslist niet duur.


Bijzondere eend huren

De Citroën 2CV (Deux Chevaux) staat sinds de introductie in de jaren ’50 van de vorige eeuw in Nederland bekend als het lelijk eendje. Ondanks deze geuzennaam was de eend vanaf het begin al populair en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Voor veel mensen was de eend de eerste auto waarin ze reden en roept deze Franse voiture bijzondere herinneringen op.
 
Bij Nijsink Uitjes in Elspeet kun je nu voordelig een eend huren om jouw oude herinneringen te herbeleven en nieuwe herinneringen te maken. Je kunt bij ons kiezen uit een of meerdere eendjes in allerlei kleuren en uitvoeringen.
 
Bijzonder trots zijn we op onze 39 jaar oude en perfect gerestaureerde Citroën AK 400 Wegenwacht. Deze auto is mooi om een paar dagen te huren, maar ook uitermate geschikt om in te zetten voor een opening, beurs of ander evenement.
 
Wil je in stijl op je bruiloft aankomen? Ook voor de mooiste dag van je leven kun je een eend huren (met of zonder open dak). Kies uit een felle of juist een deftige kleur, met of zonder picknickmand of in een chique Charleston-uitvoering… De echte liefhebber kan nu dus trouwen in een authentieke eend, eventueel versierd met fleurige bloemen en kleurrijke linten.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!


Eend huren op de Veluwe

Wat je ook wilt, met een lelijke eend heb je gegarandeerd een leuke dag. Je kunt bij ons niet alleen een eend huren, maar ook een compleet arrangement samenstellen met allerlei andere leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop pizza bakken, boerengolf, een rondrit met een ouderwetse huifkar, een solexrit, een zeiltocht met botter, high tea, handboogschieten of iets anders. Ook kun je het combineren met een heerlijke barbecue of ander menu.