Menu

Eend of 2CV rijden op de Veluwe

Zoek je een origineel uitje dat gegarandeerd een goed gevoel en leuke herinneringen naar boven haalt? Ga dan in een eend rijden langs de mooiste plekjes van de Veluwe.


In een eend rijden op de Veluwe

De Citroën 2CV of Deux Chevaux staat beter bekend als de lelijke eend. Deze Franse voiture kwam in de jaren ’50 van de vorige eeuw op de Nederlandse wegen terecht en is sindsdien uitgegroeid tot een waar icoon. Door zijn bijzondere vorm, de soepele vering, de eenvoudige techniek en het comfort roept de eend altijd emoties op bij mensen. Jong en oud loopt warm voor een ritje in een eend.
 
Bij ons kun je kiezen uit de mooiste eenden van Nederland in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen. Misschien zelfs wel de uitvoering waarin jij, je ouders of je grootouders vroeger hebben gereden! Ondanks de erg basic uitrusting, beschikken de meeste 2CV die je bij ons kunt huren over een open dak. Bij mooi weer rol je dus lekker het dak open en voelt het net alsof je in een dure cabriolet zit.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!


Eendenrally en andere Veluwe-arrangementen

Huur een eend voor een uniek uitje met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s en maak er een fantastische dag van. Probeer bijvoorbeeld eens de eendenrally, verreweg het populairste uitje van de Veluwe.
 
Je kunt ook nog tal van andere leuke activiteiten bijboeken, zoals een workshop pizza bakken, een rondrit met een ouderwetse huifkar, high tea, een solexrit, een zeiltocht met botter, boerengolf, handboogschieten of een ander arrangement met of zonder eten en drinken.
 
Je haalt de eend(en) op in het karakteristieke dorpje Elspeet en levert ze daar ook weer in. Het is tegen meerprijs ook mogelijk om de eendjes op een andere locatie op te halen en in te leveren.
 
De lelijke eenden zijn goed verzekerd en betrouwbaar. Mocht er toch iets gebeuren, dan hebben we daarvoor een uitstekende pechhulpservice. Je kunt met maximaal 4 personen in een eend.