Menu

Trek erop uit met een klassieke huifkar. Onder het genot van het getrippel van de trekpaarden genieten van de Veluwse natuur

Trek erop uit met een klassieke huifkar. Onder het genot van het getrippel van de trekpaarden genieten van de Veluwse natuur. Voor als je op een laag tempo wilt genieten van de omgeving. Na de huifkar rit gaan we een leuke route rijden in een karakteristieke Citroen 2CV eend.   

Deze auto is ideaal voor het creëren van een goed humeur! Het is geweldig om bij goed weer in de zomer het dak volledig open te rollen (jaja, je moet het dak open rollen!)  en rond te tuffen over de Veluwe. Door het open dak en de rustige manier van rijden word je helemaal kalm. Ook is er geen radio aanwezig in de 2cv, dus onbewust begin je zelf te zingen of te fluiten, allemaal extra bevorderlijk voor je humeur!

Niet enkel de inzittende worden er goed gezind van. Een zeer opmerkelijke feit is het effect op mensen die je zien passeren.Je maakt hen simpelweg al goed gezind door voorbij te rijden. Gewoon bij het aanschouwen van deze auto's groeit er een glimlach op hun gezicht en meermaals krijg je van een voorbijganger een opgestoken duim of hand. Er zijn niet veel auto's die dit effect teweeg brengen.

Na de toertocht, kun je nog een extra activiteit en of lunch bijboeken om de dag helemaal compleet te maken.Eend rijden & Rondrit huifkar