Menu

Familie-uitje op de Veluwe

Wil je nu een keer een echt origineel en leuk familie-uitje organiseren? Kies dan voor een unieke rit op een ouderwetse solex of in een authentieke lelijke eend. Voeg hier eenvoudig een van onze vele andere activiteiten aan toe en je hebt gegarandeerd een familiedag waar nog lang over nagepraat wordt.


Het leukste familie-uitje

Onze uitjes zijn geschikt voor alle leeftijden. De oudere generatie kan zich misschien wel de solex of 2CV (lelijk eendje) herinneren en de jongere generatie kan zo op een leuke manier kennismaken met de iconen van vroeger.
 
De rit, die op zich al een hele ervaring is, kun je bij ons makkelijk combineren met actieve of juist ontspannen activiteiten. Zo kun je zelf een mooi programma samenstellen. Veel van de activiteiten kun je het hele jaar en ook prima bij slecht weer doen.
 
Het volledige overzicht van al onze activiteiten en arrangementen, inclusief prijzen en mogelijkheden vind je op de pagina Uitjes. Je kunt daar ook meteen een leuk en betaalbaar programma samenstellen en aanvragen.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!
 
Onze leuke familie-uitjes op de Veluwe zijn geschikt voor families van minimaal 4 tot maximaal 70 personen.


Geniet van de Veluwe

De Veluwe is een mooie, misschien wel de mooiste, locatie voor jouw familie-uitje. Je kunt hier in de lente, zomer, herfst én winter heerlijk genieten van de prachtige natuur, begroeide bossen en mooie zandverstuivingen. We kunnen daarom zeggen dat de Veluwe een van de mooiste, grootste en meest veelzijdige natuurgebieden van Nederland is.
 
De Veluwe beslaat een groot deel van de provincie Gelderland en ligt centraal in Nederland. Wist je trouwens dat je binnen een uur vanuit de Randstad in onze mooie natuur kunt staan?
 
Je familiedag begint in het karakteristieke dorpje Elspeet, dat is omringd door bos en heide en op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt.