Menu

Personeelsuitje op de Veluwe

Zoek je een leuk en origineel personeelsuitje op de Veluwe? Kies dan nu een van onze unieke arrangementen met een ouderwetse solex of lelijk eendje. Je kunt bij ons een compleet programma samenstellen waar je alle collega’s een plezier mee doet.


Een origineel personeelsuitje

Bij ons regel je “uitjes van nu, met een knipoog naar toen”. Zo kun je met je collega’s op oude gereviseerde solexen de mooie Veluwse omgeving ontdekken. Is de solex niets voor jullie? Dan kun je kiezen voor een gezellige rit in de fantastische Citroën 2CV, ofwel het lelijk eendje.
 
Deze rit kun je bij ons uiteraard combineren met een van de vele andere leuke en originele activiteiten, zoals een zeiltocht, een workshop, eten en drinken, high tea of boerengolf. Wat je ook wilt, je kunt altijd kiezen uit de leukste personeelsuitjes voor elk budget en elk personeelsfeest. Veel van de activiteiten kun je het hele jaar en ook prima bij slecht weer doen.
 
Het volledige overzicht van al onze activiteiten en arrangementen, inclusief prijzen en mogelijkheden vind je op de pagina Uitjes. Je kunt daar ook direct een leuk en betaalbaar programma samenstellen en aanvragen.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!
 
Onze personeelsuitjes op de Veluwe zijn geschikt voor groepen van 4 tot 70 personen. Bij referenties vind je de vele bedrijven en organisaties die hun personeelsfeest bij ons hebben gevierd.


De Veluwe in volle glorie

De Veluwe ligt centraal in Nederland en is een van de mooiste, grootste en meest veelzijdige natuurgebieden van het land. Het natuurgebied omvat een groot deel van de provincie Gelderland is vanuit de Randstad binnen een uur te bereiken. Elk seizoen kun je hier heerlijk genieten van de dichtbegroeide bossen, uitgestrekte zandvlaktes en bijzondere heidevelden.
 
Het karakteristieke dorpje Elspeet, van waaruit wij onze uitjes regelen, ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar je altijd veel kunt zien, doen en beleven.