Menu

Solex huren op de Veluwe

Wil je een actief en gezellig uitje in de buitenlucht met je vrienden of collega’s? Ga dan een solex huren bij Nijsink Uitjes en rijd samen over de Veluwe op een van de leukste voertuigen van vroeger.


Solex rijden over de Veluwe

Een solextocht is niet voor niets een erg populair uitje voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje. Ga tijdens een ritje op deze nostalgische brommers terug in de tijd en proef de sfeer van vervlogen tijden.
 
De solex heeft na al die jaren nog steeds de charme van toen. Je kunt bij ons rijden op echte oude en gereviseerde solexen uit de jaren ’60 van de vorige eeuw. Rijden op een solex is niet moeilijk en je hebt geen kennis of ervaring nodig. De bediening is eenvoudig, er zitten geen versnellingen op en je hoeft zelfs geen helm te dragen. Iedereen kan er dus mee overweg.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!
 
We hanteren een minimumleeftijd van 20 jaar en je hebt wel een rijbewijs of bromfietscertificaat nodig om op een solex te mogen rijden. Heb je dat niet of ben je te jong? Dan kun je alsnog mee als passagier op onze unieke tandemsolex.


Het Veluwe solexarrangement

Je kunt nu eenvoudig online een solex huren bij Nijsink Uitjes in Elspeet. Op de dag zelf beginnen we met koffie of thee met cake. Jullie krijgen vervolgens een instructie en een duidelijke routebeschrijving mee en kunnen nog even proefrijden op ons erf. Daarna kunnen jullie gaan.
 
We zetten voor jullie een route op maat uit, waarmee je de mooiste bezienswaardigheden van de Veluwe ziet en heerlijk kunt snorren over kleine paadjes, door de bossen en langs de hei.
 
Willen jullie meer dan alleen een solextocht? Combineer het dan met een extra activiteit, zoals pizza bakken, een rit in een klassieke huifkar, een barbecue of een van de vele andere leuke arrangementen. We zijn 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, geopend.