Menu

Solex rijden Workshop pizza bakken

Solex rijden is leuk! Maar het is nog leuker om het solex rijden te combineren met pizza’s bakken in houtoven, na deze workshop koopt u echt geen diepvriespizza meer.    

Stoer, Italiaans, ondernemend… een workshop geschikt voor mannen en vrouwen die van een lekker vuurtje houden. De basis van een toppizza: een goede bodem. Deze rolt u zelf. Hierna belegt u uw pizza met een selectie van de vele verse ingrediënten die voor u klaarstaan. De uitdaging zit hem in het ‘opscheppen’ van de pizza op de pizzaschep, een handeling die toch enige oefening vereist. Gelukt? Dan gaat u met uw pizza naar de sprokkelhout opgestookte oven waar de pizza in een paar minuten wordt afgebakken. Daarna smullen! Inclusief 3 drankjes.

Na deze workshop snort je terug over mooie kleine paden, door het bos, over de hei, lekker genieten van de prachtige Veluwe. Laat de wind door je haren wapperen, want een helm hoeft niet op deze snorbrommertjes uit de jaren ’60.

De workshop is geschikt om het drukke leven eens te onderbreken en lekker met de handen actief te zijn. Je kunt de dag nog completer maken door een extra activiteit bij te boeken.