Menu

Breng een bezoek met de Solex, aan het Europa's mooiste zandschulpturenpark met als thema “Erop uit in eigen land”.

Breng een bezoek met de Solex, aan het Europa's mooiste zandschulpturenpark met als thema “Erop uit in eigen land”. Wat is er nog leuker dan Nederland in één dag te ontdekken. Al die mooie gebouwen, streken en bekende attracties die Nederland rijk is, worden uitgebeeld in zand. Een beleving voor jong en oud.

In het overdekte deel van het festijn vindt u ca. 40 sculpturen die een gezelschapsspel uitbeelden. Kleine taferelen die overduidelijk een verhaal vertellen. De uitdagende opdracht: bedenk welk spel elk zandsculptuur uitbeeld. Wie ze allemaal goed heeft, maakt kans op leuke prijzen. Het festijn is geopend zijn vanaf 14 april t/m 28 oktober 2017.

We beginnen deze dag met een kopje koffie of thee. Na de koffie volgt een korte instructie over het Solex rijden, waarna je vervolgens met een duidelijke routebeschrijving op pad gaat. Je snort over mooie kleine paden, door het bos, over de hei, lekker genieten van de prachtige Veluwe. Samen met vrienden, familie of collega’s. Laat de wind door je haren wapperen, want een helm hoeft niet op deze snorbrommertjes uit de jaren ’60.

Halverwege de solex tocht stap je af voor een bezoek aan dit park, waarna we tocht weer vervolgen naar Elspeet.
Verder zijn er veel mogelijkheden om de dag verder te vullen en eventueel af te sluiten met een BBQ of Schnitzel menu.