Menu

Solexverhuur op de Veluwe

Zoek je een solexverhuur op de Veluwe? Bij Nijsink Uitjes in Elspeet kun je met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s heerlijk een dagje solex rijden langs de mooiste plekjes van Nederland op de populairste bromfiets van vroeger.


Solex rijden over de Veluwe

Tijdens een ritje op de nostalgische brommers, waar je oma vroeger waarschijnlijk ook op gereden heeft, ga je echt terug in de tijd. Proef de sfeer van toen, terwijl je geniet van de mooie omgeving van de Veluwe. Een solextocht is een actief en gezellig uitje in de buitenlucht en daarom ook erg populair voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of personeelsfeest.
 
Alleen bij ons rijd je op echte oude en gereviseerde solexen uit de jaren ’60 van de vorige eeuw. Solex rijden is echt niet moeilijk, want de bediening is erg eenvoudig. Er zitten geen versnellingen op de solex en je hoeft zelfs geen helm te dragen. Je hebt ook geen kennis of ervaring nodig en iedereen kan er dus zo op rijden.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!
 
Heb je geen rijbewijs of bromfietscertificaat en/of ben je jonger dan 20 jaar? Dan mag je helaas niet zelf rijden, maar kun je wel als passagier mee op onze unieke tandemsolex.


Solexverhuur op de Veluwe

Huur een solex bij Nijsink Uitjes in Elspeet. We beginnen de dag met koffie of thee met cake. Na de instructie en duidelijke routebeschrijving, kunnen jullie vervolgens eerst proefrijden op ons erf. Daarna kunnen jullie vertrekken.
 
Ga lekker snorren over kleine paadjes, door de begroeide bossen en langs de mooie hei van de Veluwe. We maken altijd een mooie route op maat, zodat jullie gegarandeerd de mooiste plekjes van de Veluwe kunnen zien.
 
Willen jullie meer dan alleen een solextocht? Combineer het dan met een extra activiteit. Bijvoorbeeld pizza bakken, een rit in een klassieke huifkar, een barbecue of een van de vele andere arrangementen. De solexverhuur is 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, mogelijk. Zondag zijn we gesloten.