Menu

Teamuitjes op de Veluwe

Wil je jouw naaste collega’s eens van een andere kant zien en samen leuke activiteiten doen? Bij Nijsink Uitjes kun je nu kiezen uit een van de vele leuke teamuitjes op de Veluwe, zoals een solexrit of een tour in een lelijk eendje. Dit kun je ook nog eens gemakkelijk combineren met diverse extra’s die erg goed zijn voor jullie teambuilding.


Leuke en originele teamuitjes

Huur met je collega’s bij ons een aantal ouderwetse solexen of authentieke lelijke eendjes en ontdek samen en op een bijzondere manier de mooie omgeving van de Veluwe. Jullie komen dan langs de mooiste bezienswaardigheden in dit gebied.
 
Je kunt deze rit uitstekend combineren met diverse indoor of outdoor groepsactiviteiten, zoals een workshop pizza bakken of bloemschikken, een gezamenlijke maaltijd of het oplossen van breinkrakende puzzels. Doordat het bij veel van deze activiteiten noodzakelijk is om goed samen te werken, is het heel goed voor de teambuilding. Veel van de activiteiten kun je het hele jaar en ook prima bij slecht weer doen.
 
Het volledige overzicht van al onze activiteiten en arrangementen, inclusief prijzen en mogelijkheden vind je op de pagina Uitjes. Je kunt daar ook direct een leuk en betaalbaar teamuitje samenstellen en aanvragen.
 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!
 
Onze teamuitjes op de Veluwe zijn geschikt voor groepen van 4 tot 70 personen. Bij referenties vind je de vele bedrijven en organisaties die jullie al zijn voorgegaan.


Ontdek de Veluwe met je team

Tijdens een teamuitje van Nijsink Uitjes ga samen met je directe collega’s ontdekken wat de Veluwe jullie te bieden heeft. Een tipje van de sluier: sowieso mooie en gevarieerde natuur, pittoreske dorpjes en veel mogelijkheden voor leuke activiteiten in elk seizoen.
 
Vanuit Elspeet, het mooie en karakteristieke dorp op de Veluwe, vertrekken jullie per solex of lelijk eendje. Jullie komen vervolgens langs de mooiste plekken in Nederland, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Tussentijds stoppen jullie op bijzondere plekken voor een van de gekozen teamactiviteiten. Al met al zorgen we ervoor dat het een onvergetelijk teamuitje wordt.