Menu

Het mooiste avontuur, beleef je in de natuur! 

Het mooiste avontuur, beleef je in de natuur! We beginnen met een kopje koffie of thee. Na de koffie volgt een korte instructie over het Solex rijden, waarna je vervolgens met een duidelijke routebeschrijving op pad gaat.

Je snort over mooie kleine paden, door het bos, over de hei, lekker genieten van de prachtige Veluwe. Samen met vrienden, familie of collega’s. Laat de wind door je haren wapperen, want een helm hoeft niet op deze snorbrommertjes uit de jaren ’60.

Halverwege de solex tocht stap je af voor een wandeling met een natuurgids in een Wildpark op zoek naar wild. Wat is er nou spannender dan door het bos te lopen en plotseling je weg versperd te zien door machtige geweien van een roedel edelherten? Na de wandeling, kunt u genieten van een lekker versgezet kopje koffie, thee of een glaasje fris.

Ook is het mogelijk en bij de prijs inbegrepen om een kijkje te nemen in een chalet uit 1861, waar de jachtkamer van koning Willem III is ingericht zoals 150 jaar geleden. De exposities in het chalet maken alles nog spannender dan je al dacht.  

Verder zijn er veel mogelijkheden om de dag verder te vullen en eventueel af te sluiten met een BBQ of Schnitzel menu.