Menu

Uitjes op de Veluwe

Uitjes op de Veluwe

Wil je een dagje weg of een verrassend uitstapje maken? Nijsink Uitjes verzorgt de leukste uitjes op de Veluwe. Je kunt bijvoorbeeld een unieke rit op de solex of ouderwetse tour in een 2CV (lelijk eendje) maken en eenvoudig combineren met talloze andere boeiende activiteiten.


De leukste uitjes

Ons doel is altijd om jou en je familie, vrienden, vriendinnen of collega’s veel plezier, gezelligheid en een stuk vrijheid te geven. Daarom werken we hard om jou een mooi aanbod van activiteiten te bieden. Bij het rijden in een lelijk eendje of op een solex kun je daarom ook een van de vele andere leuke activiteiten bijboeken voor een compleet verzorgd dagje uit, ook bij slecht weer.
 
Het volledige overzicht van al onze activiteiten en arrangementen, inclusief prijzen en mogelijkheden vind je op de pagina Uitjes. Je kunt daar ook gelijk het leukste uitje aanvragen.

 
Uitjes van nu, met een knipoog naar toen!

Onze uitjes op de Veluwe zijn geschikt voor groepen van 4 tot 70 personen.


Geniet van de Veluwe

Op de Veluwe kun je in de lente, zomer, herfst én winter heerlijk genieten van de prachtige natuur, dichtbegroeide bossen en uitgestrekte zandverstuivingen. Het is dan ook niet voor niets een van de mooiste, grootste en meest veelzijdige natuurgebieden van Nederland.
 
De Veluwe beslaat een groot deel van de provincie Gelderland en ligt centraal in Nederland. Wist je trouwens dat je binnen een uur vanuit de Randstad in onze mooie natuur kunt staan?
 
Het karakteristieke dorpje Elspeet is omringd door bos en heide en ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar altijd veel te zien en te doen is.